Advisering

Het succes van een cleanroom begint al bij het voorlopig ontwerp (VO/DO). Een heldere definitie van werkprocessen, goederen- en mensenstroom leidt tot een optimale inrichting. Cleanroom Combination Group werkt nauw samen met klanten en adviseurs. Samen stemmen we materialisatie en details af, gericht op desinfectie, integratie van techniek en activiteiten. Zo voorkomen we latere aanpassingen die tijd en geld kosten.

Onderscheidend vermogen

Cleanrooms bouwen is specialistenwerk

Elk project moet direct perfect zijn. We kiezen materialen en details zorgvuldig uit, afgestemd op de cleanroomfunctie. In overleg met de klant bepalen we de inrichting. De classificatie en functie sturen de keuze voor wanden en plafonds. Materialen moeten bestand zijn tegen desinfectanten zoals VHP, 70% alcohol en chloor. Ook denken we aan het welzijn van gebruikers. Door slim kleurgebruik, lichtinval en akoestiek te plannen, maken we de ruimte aangenaam en functioneel.

Proces bepaalt de kwaliteit

Cleanroom bouw volgens ISO-procedures

We bouwen cleanrooms die voldoen aan alle normen, waaronder GMP(z), CGMP conform FDA, en ISO-NEN 14644 en 14698. Ons werk volgt GMP-richtlijnen en de radionuclidenlaboratoria richtlijn. We garanderen kwaliteit door strikte procedures te volgen.