State of the Art Apotheek Voor GE HealthCare

In 2003 hadden we de eer om voor GE Healthcare in Leiderdorp een radiofarmaceutische apotheek te bouwen. Dit jaar, twee decennia later, was het ons opnieuw gegund om een nieuwe state of the art apotheek te realiseren.

In opdracht van het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp hebben wij in samenwerking met Kuijpers en Duprie deze faciliteit gerealiseerd. De apotheek, die in gebruik is genomen door GE Healthcare, is uitermate geschikt voor het bewerken van geneesmiddelen of stoffen die radioactieve elementen bevatten.

GE Healthcare is gespecialiseerd in de ontwikkeling van stoffen die radioactieve elementen bevatten. Deze zijn bijvoorbeeld cruciaal voor het diagnosticeren van ernstige aandoeningen, zoals kanker.

Als Cleanroom Combination Group zijn we trots dat we opnieuw het vertrouwen hebben gekregen om de nieuwe apotheek te realiseren. Hiermee dragen we tevens bij aan de verdere ontwikkeling van de medische wetenschap en gezondheidszorg.

Evenals voor de oude apotheek gaat Cleanroom Combination Group ook het onderhoud verzorgen van de nieuwe. Hierdoor blijft de faciliteit in topconditie.

Cleanroom Combination Group is gespecialiseerd in de bouw van (complexe) schone ruimten in de zorg, farma en de industrie. Geïnteresseerd in wie wij zijn en voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten via info@cleanroomcg.nl en wij nemen contact met u op.